Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Konfigurer min Gen 3 -server

Du har allerede købt en server — nu skal du konfigurere den, hvilket inkluderer det rent administrative, såsom dit brugernavn og din adgangskode.

Bemærk: Disse trin gælder for vores Gen 3 -servere. Trinene til opsætning af din 4. generations server er lidt anderledes.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet for den server, som du vil bruge, klikker du på Konfigurer.
  5. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret:
    FeltFør følgende...
    ServernavnIndtast et navn til din server.
    BrugernavnIndtast et brugernavn, som du bruger, når du logger ind på din server.
    Adgangskode og
    Bekræft adgangskode
    Indtast en adgangskode, som du bruger, når du logger ind på serveren.
    Datacenterregion[Kommer snart] Vælg den lokalitet, hvor du vil oprette din server.
    BilledeVælg det operativsystem, som du vil bruge.
    KontrolpanelVælg det kontrolpanel, som du vil bruge.1
    Importér dine websitesVælg de cPanel-delte hostingskonti, som du ønsker at importere (flere oplysninger).

1 Ikke alle kontrolpaneler er tilgængelige på alle billeder/operativsystemer. Du kan f.eks. ikke vælge cPanel, hvis du ønsker at bruge Fedora på din VPS. Hvis du vil bruge kontrolpanelet, skal du vælge et kompatibelt billed/operativsystem.