GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Konfigurering af automatisk besvarelse

Klik på menuen Addons øverst på siden, og vælg Add more (Tilføj mere). Rul til indstillingen Automatiske besvarelser, og slå den til. Når den er slået til, kan du få adgang til området Automatisk besvarelse ved at vælge Automatiske besvarelser under menuen Addons.

Hvis du foretrækker det, kan du også klikke på rullepilen ud for din normale knap Compose (Skriv) og vælge indstillingen Automatisk besvarelse.

Fuldfør dernæst disse trin:

1. Navngiv din kampagne.

Det skal være noget, der giver mening for dig. Dine abonnenter vil aldrig se det.

2. Vælg din liste.

Den kampagne, der oprettes, sendes til alle personer, der står på denne liste, når den kører. Samt til kontaktpersoner, der føjes til listen fremover. Du kan ikke ændre listen senere, så du skal sikre dig, at du vælger en liste, der fungerer til dine behov. Du kan også bare oprette en ny.

3. Vælg dine intervaller.

Beslut, hvornår dine forsendelser skal ud. Du kan vælge "dage", "uger" eller "måneder" og derefter et tal. Så hvis du har flere forskellige e-mails i din kampagne, kan du sende en ny hver 2. dag, hver 3. uge eller hver 4. måned, eller hvad der virker for dig! Få mere at vide om intervaller her.

4. Vælg eventuelt den øjeblikkelige indstilling.

Hvis du markerer dette felt, sikrer du, at den allerførste e-mail i din kampagne sendes ud, så snart en kontaktperson føjes til din liste (eller hvis en kontaktperson allerede er på denne liste, så snart som kampagnen er fuldført og aktiveret).

Nu er det tid til at designe kampagnen! :)