Konsolider domænets udløbsdatoer

Med ConsoliDate kan du synkronisere datoerne for, hvornår dine .com- og .net -domænenavne fornys. Dette ændrer dine fornyelsesdatoer fra din oprindelige registreringsdato til en dato, som du vælger. Du kan ConsoliDate fornyelsesdatoer for et domæne en gang om året.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for de (t) domæne (r), som du vil konsolidere. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  3. Fra menuen over din domæneliste skal du vælge Forny og derefter Konsolider udløbsdatoer .
    konsolider domæner
  4. Vælg den nye dato Forny på. Denne dato skal være forbi den nuværende udløbsdato for alle valgte domæner.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene og betingelserne for ConsoliDate.
  6. Vælg Tjek ud og fuldfør dit køb.