Kontakt Microsoft for at få hjælp til at logge ind på min Microsoft 365 -konto

Hvis du vil konfigurere din e -mail med Microsoft 365 med GoDaddy, skal du muligvis fjerne dit domæne fra din Microsoft 365 -konto hos Microsoft. Dette kan gælde, hvis du bliver flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365 fra GoDaddy eller forsøger at konfigurere en e -mailkonto for første gang og får en fejlmeddelelse om, at dit domæne bliver brugt.

Hvis du ikke kan fjerne dit domæne, fordi du har problemer med at logge ind på din Microsoft 365 -konto hos Microsoft, skal du kontakte dem direkte.

1. Ring til Microsoft support på (800) 642-7676 .
  2. Fra eller med de viste muligheder kan du vælge eller sige "Business".
  3. Når du bliver spurgt, hvad du har brug for hjælp til, kan du sige "Microsoft 365."
  4. Når du bliver spurgt mere specifikt, hvad du har brug for hjælp til, kan du sige "Jeg kan ikke logge på portalen."

Microsofts supportrepræsentant vil bede dig om dit domæne. Derefter dirigeres opkaldet til en repræsentant, der opretter en billet til dig og sender den videre til Microsofts databeskyttelsesteam. De hjælper dig med at få adgang til din Microsoft 365 -konto.

Når du har logget på din konto, kan du fjerne dit domæne fra Microsoft og konfigurere din Microsoft 365 -e -mail med GoDaddy.

Relaterede trin

• Hvis du så fejlen "Dette sæde er taget, er domænet allerede blevet brugt", skal du fjerne dit domæne fra Microsoft.
  • Hvis du flytter fra Workspace Email til Microsoft 365 fra GoDaddy, skal du fjerne dit domæne fra Microsoft.