Hjælp

Kundestyring Hjælp

Kontaktoplysninger

Mest relevante resultater for "kontaktoplysninger"

Opdater min GoDaddy-kontoprofil Opdater navnet, adressen, e-mailadressen, telefonnummeret og den foretrukne valuta for din GoDaddy-konto.

Opdater mine domænekontaktoplysninger Find ud af, hvordan du opdaterer kontaktoplysningerne, der er anført på dit domænenavn.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.