Kontrol af din kontostatus

Du skal muligvis vente i 48 timer, før du kan uploade filer til din konto (FTP), oprette databaser eller konfigurere dit website.

Sådan ser du din hostingkontos status:

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Valg ved siden af det domænenavn, du vil bruge.

Din kontos Status vises i fanen Oversigt. Følgende er de forskellige overordnede kontostatusser, som du kommer til at se:

Initialiser konto
Du skal sætte din konto op, før du kan se den. For at sætte din hostingkonto op skal du klikke på navnet for den konto, du ønsker at sætte op. Derefter guider vi dig igennem resten af opsætningen.
Afventer DNS
Din hostingkonto skal matches med dit domænenavn, før du kan uploade filer og administrere dit website. Afhængigt af hvornår du satte dit domænes navneservere op, kan det tage op til 8 timer, før din hostingkonto matcher med domæneangivelserne .com og .net og op til 48 timer for andre domæneangivelser.
Afventer kontoændring
Denne kontostatus vises, når du har opgraderet eller nedgraderet din hostingkonto.
Afventer opsætning
Denne kontostatus vises, efter du har sat din konto op. Før du kan bruge din hostingkonto, skal vi konfigurere den. Dette kan tage et par minutter.
Opsætning
Din konto er sat op. Du skal muligvis stadig vente i 48 timer, før du kan uploade filer til din konto (FTP), oprette databaser eller konfigurere dit website.

Når du har oprettet din hostingkonto, kan du logge ind på Kontrolcenteret for at administrere din konto, oprette databaser og installere forskellige websitefunktioner.