Kontrol af MX-fortegnelser i Workspace Control Center

Der er forskellige faktorer, som påvirker afsendelse og modtagelse af e-mail. MX-fortegnelser er blandt dem. Du skal have de korrekte MX-fortegnelser for at få din e-mail.

Du kan bekræfte, at du har rigtige indstillinger for dine MX-fortegnelser i Workspace Control Center. Hvis dine nuværende indstillinger er forkerte, giver vi dig de rigtige indstillinger til din POP- eller IMAP-e-mailkonto.

Se Administrer DNS for mere information om tilføjelse eller redigering af MX-fortegnelser. Se

, hvis du arbejder med E-mailkontrolcenter. Hvis du ser en besked om MX-fejl, bedes du se Hvorfor viser min e-mailkonto at den er under konfiguration: MX-fejl?

For at kontrollere dine MX-fortegnelser

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på E-mail.
  3. Klik på Start op ved siden af den konto, som du ønsker at ændre.
  4. Fra menuen Værktøjer skal du klikke på Serverindstillinger. Dine MX-fortegnelser vises.

BEMÆRK: Alle ændringer, som foretages på MX-fortegnelsen på domænet, kan tage op til 48 timer at propagere.