Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kontrollér, om Google blokerer min hjemmeside

Du kan bruge følgende trin for at sikre, at dit website ikke er sortlistet af Google. Hvis du er sortlistet, påvirker det din SEO -rangering. Du kan få yderligere oplysninger i safebrowsing.google.com .

1. Gå til Googles gennemsigtighedsrapport .
  2. Indtast din hjemmesides URL -adresse i feltet Søg efter søgningsstatus.
  3. Indsend din søgning for at se rapporten.

Hvis der står, at der ikke er noget usikkert indhold, blokerer Google ikke din hjemmeside, og der kræves ingen yderligere handling.