GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Kontrollér statistikken for din kampagne

Når du sender en e-mailkampagne, kan du overvåge resultaterne ved at kontrollere statistikken.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, hvis du ikke allerede er logget ind. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på more stats (Mere statistik) i den kampagne, du vil bruge.
    Klik på knappen more stats

Bemærk! Når du klikker på knappen Stats (Statistik), vises statistikken for den seneste mailing af en kampagne.

3. Klik i den venstre rude på en statistiktype for at se kombineret statistik for alle mailings i kampagnen.
    Kampagnestatistik

Liste over statistik

Følgende tabel vil hjælpe dig med at forstå hver statistik bedre.

Statistiktype Beskrivelse
Sendt Disse kontakter fik tilsendt en e -mailmarkedsføring. Hvis tallene ikke er, som du forventede, kan du gennemgå vores guider for at udelade en liste og ikke sende igen.
Accepteret Disse kontakter modtog din e-mail uden fejl. Hvis de åbnede, klikke på links eller videresendte e-mailen, vises dette i statistikken "Engageret" og "Vist".
Returneret Disse kontakter modtog ikke din mailing uden fejl.
Vist Disse kontakter åbnede din e-mail.
Engageret Disse kontaktpersoner klikkede på et link eller delte din e -mail ved at bruge videresend til en ven eller en knap for social deling .
Videresendt Disse kontakter videresendte din e-mail til en ven.
Udvikling Måler det samlede antal nye abonnenter og medlemmer, der opsagde deres abonnent som følge af din mailing.
Mærket som spam Disse kontakter rapporterede din e-mail som spam i deres indbakke.

Kontrollér mailingstatistik for den samme kampagne

Hvis du vil se resultater af flere mailings i den samme kampagne, skal du klikke på linket See all sends (Se alle afsendelser) i den nederste, venstre rude på siden Statistics (Statistik).
 Klik på See all the-sends (Se alle afsendelser)

Hvad er klik-virkningsgrad

Klik-virkningsgrad kortlægger visuelt styrken af hver URL i din kampagne. GoDaddy Email Marketing distribuerer det samlede antal klik for en specifik mailing over alle aktive links i kampagnen. Hver URL viser den samlede procentdel af alle klik, den modtog, sammen med de entydige og samlede antal klik.

Klik-virkningsgrad