Kontrollér status på min hostingkonto

Her er en hurtig måde at kontrollere status på en ny hostingkonto.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Indstillinger ved siden af den hosting-konto, som du vil kontrollere.
    klik på indstillinger
  3. Din Kontostatus bliver vist på fanen Oversigt.
    kontrollér status

Følgende er de forskellige overordnede kontostatusser, som du kommer til at se:

Status Beskrivelse
Initialiser konto Du skal konfigurere din hostingkonto, før du kan bruge den. Fra din produktliste vælger du Konfigurer, og så guider vi dig gennem resten af konfigurationsprocessen.
Afventer indstilling Du har nu konfigureret din konto. Før du kan bruge din konto, skal vi konfigurere den, og det. kan tage et par minutter.
Konfiguration Din konto er konfigureret og klar til brug.
Afventer kontoændring Du opgraderede eller nedgraderede for nylig din hostingkonto, og du kan tage adgang til din konto, når ændringen er fuldført. Kontakt en GoDaddy-guide for assistance, hvis du ser denne status i længere end 24 timer.
Suspenderet Din konto er blevet suspenderet, sandsynligvis fordi der er et udestående restbeløb. Hvis kontoen er suspenderet af en anden årsag, informerer vi dig om årsagen og trinnene til at genindføre konto via e-mail. Kontakt en guide for præcisering.