Kontrollér status på min hostingkonto

Sådan ser du din hostingkontos status.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg navnet på dit hostingprodukt for at udvide abonnementslisten (Webhotel eller Administreret WordPress).
  3. Vælg Indstillinger ud for den hostingkonto, som du vil kontrollere.
    Vælg Indstillinger
  4. Din Kontostatus bliver vist på fanen Oversigt.
    Se statussen på fanen Oversigt

Disse er de mest almindelige kontostatusser, du vil se:

StatusBeskrivelse
Initialiser kontoDu skal konfigurere din hostingkonto, før du kan bruge den. Fra din produktliste vælger du Konfigurer, og så guider vi dig gennem resten af konfigurationsprocessen.
Konfiguration af hjemmeside i gangDu har nu konfigureret din konto. Før du kan bruge din konto, skal vi konfigurere den, og det. kan tage et par minutter.
OpsætningDin konto er konfigureret og klar til brug.
Opdaterer hjemmesideDu opgraderede eller nedgraderede for nylig din hostingkonto, og du kan tage adgang til din konto, når ændringen er fuldført. Kontakt en guide for at få hjælp, hvis du ser denne status i længere end 24 timer.
SuspenderetDin konto er blevet suspenderet, sandsynligvis fordi der er et udestående restbeløb. Hvis kontoen er suspenderet af en anden årsag, informerer vi dig om årsagen og trinnene til at genindføre konto via e-mail. Kontakt en guide for præcisering.