Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kontrollér status for min hostingkonto

Her er en hurtig måde at kontrollere status på en ny hostingkonto på.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Indstillinger ved siden af den hostingkonto, du vil kontrollere.
    klik på indstillinger
  3. Din konto status vises under fanen Oversigt.
    kontrollere status

Generelt er det disse forskellige typer kontostatus, som du kan se:

Status Beskrivelse
    Initialiser konto Du skal konfigurere din hostingkonto for at bruge den. På din produktliste skal du klikke på Konfigurer, så viser vi dig resten af opsætningsprocessen.
    Afventende opsætning Du har lige konfigureret din konto. Det kan tage et par minutter for os at konfigurere kontoen, før du kan bruge den.
    Opsætning Din konto er konfigureret og klar til brug.
    Afventende kontoændring Du har for nylig opgraderet eller nedjusteret din hostingkonto, og du kan få adgang til din konto, når ændringen er gennemført. Hvis du ser denne status i mere end 24 timer, skal du kontakte en GoDaddy -guide for at få hjælp.
    Suspenderet Din konto er blevet suspenderet, sandsynligvis fordi der er en udestående saldo. Hvis kontoen er suspenderet af en anden grund, sender vi dig en e -mail med årsagen og trinene til at genoprette kontoen. Kontakt en vejledning for at få klarhed.