Kontrollér stik i Microsoft 365

Hvis din e -mailkonto er kompromitteret, skal du kontrollere, om der er skadelige forbindelser, som kan påvirke din evne til at sende og modtage meddelelser.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at kontrollere tilslutninger. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Vælg Mailflow > Stik .
    Menuen Mail -flow blev åbnet og viste valgmuligheden Forbindelser
  3. Hvis du ikke genkender nogen af de viste stik, skal du vælge et stik og derefterpapirkurv -knap Slet .
  4. Vælg Bekræft for at slette forbindelsen.