Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kontrollér stik i Microsoft 365

Hvis din e -mailkonto er kompromitteret, skal du kontrollere, om der er skadelige forbindelser, som kan påvirke din evne til at sende og modtage meddelelser.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at kontrollere tilslutninger. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Gå til mail flow, og vælg derefter forbindelser .
  3. Hvis du ikke genkender nogen af de viste forbindelsesdele, skal du vælge et stik og derefterpapirkurv -knap Fjern .