Kontrollér Workspace Email

Workspace Webmail giver dig adgang til din e-mail-konto fra alle webbrowsere.

Sådan får du adgang til Workspace Webmail

1. Gå til email.secureserver.net.
  2. Skriv din fulde e-mail-adresse og adgangskode, og klik på Log ind.

Du kan også kontrollere din e-mail ved at gå til email.coolexample.com (hvor coolexample.com er dit domænenavn).

Hvis dit domæne er registreret gennem os, eller hvis du bruger vores navneservere, bliver det konfigureret automatisk . Hvis dit domæne er registeret eller hostet et andet sted , skal du se

for information om, hvordan du konfigurerer dit domænes DNS-indstillinger med vores e-mail.