Kundestyring Hjælp

Koordineret indberetning af sikkerhedstrusler

Som en virksomhed, der hver dag arbejder på at hjælpe dagligdagens entreprenører, går vi hos GoDaddy meget op i sikkerhed og forstår vigtigheden af at gøre noget ved eventuelle sikkerhedsproblemer.

Vi tilføjer hver dag nye funktioner og udbygger vores produkter og vores hjemmeside. Vores processer er på plads, og vi har et sikkerhedsteam, der altid sidder klar til at beskytte vores kunder. Vi ved også, at der ikke findes et 100 % sikkert system. Grænsetilfælde, unikke scenarier og eksterne afhængigheder gør det nogle gange muligt at finde et smuthul.

Så hvis du opdager et problem, skal du gøre noget ved det. Giv os besked med det samme. Det beskytter ikke bare dig, men også resten af internettet. Selvom du er usikker på, om der rent faktisk er tale om et sikkerhedsproblem, opfordrer vi dig til at kontakte os alligevel.

Hvad skal jeg indberette?

Du skal indberette alt det, du mener, er relevant at indberette. Vi vil meget hellere have, at du indberetter noget, der ikke er et sikkerhedsproblem, end at vi overser en potentiel trussel.

Lifehacker har samlet nogle gode tips om indberetning af sikkerhedsproblemer, f.eks. ...

• Dokumentér den proces, der førte til, at problemet opstod.
  • Notér eller tag skærmbilleder af dialogbokse eller fejlkoder.
  • Sørg for at oplyse browser og operativsystem (Microsoft Windows, Mac OS X, Linux).
  • Angiv gyldige kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis vi har opfølgende spørgsmål.

How do I send a report?

Det er nemt! Du skal blot skrive ovenstående oplysninger i en e-mail og sende den til security@godaddy.com.

Vores sikkerhedsteam læser alle beskeder, der kommer ind, og de svarer på dem, hvis der er brug for yderligere oplysninger.

Hvad sker der så?

Vores team springer til og begynder at undersøge sagen. De kontakter dig, hvis de har spørgsmål. Når de har undersøgt sagen, løser de problemet eller lukker sagen.

Hvis du har fundet en særligt vigtig fejl, kan du blive optaget i vores Hall of Fame.

Vi sætter pris på, at du hjælper os med at bevare sikkerheden på hjemmesiden for GoDaddy til glæde for hele internetsamfundet.