Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kopiér en fil i Plesk -hosting

Du kan oprette nøjagtige kopier af filer på din hostingkonto.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på fanen Filer i topnavigationen.
  5. Vælg den fil, du vil bruge, og klik derefter på Kopiér .
  6. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på OK .