Kopiering af dine Plesk -delte hostingwebsites

Vores Plesk -delte hostingkonti kan kopiere eller klone sites. Dette er en enkel måde at oprette et iscenesat site til hjemmesideudvikling på - ved at kopiere filer til et andet domæne, som er hostet på din konto, redigere dem og derefter kopiere dem tilbage til dit produktionswebsite, kan du løbende udvikle dit website uden afbrydelser af dit normale trafik ( flere oplysninger ).

Sådan kopieres din hjemmeside

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  3. Nederst i afsnittet for den domænehosting, som du vil bruge, skal du klikke på Vis mere .
  4. Klik på Kopiering af hjemmeside .
  5. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på OK .