Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kør traceroutes på Windows

Traceroutes kan hjælpe med at identificere et netværksproblem. I Windows skal du udføre en traceroute ved brug af kommandoprompten.

1. Kør cmd.exe til din version af Windows:
    • Windows 8: Højreklik på menuen Start , og vælg Kør . Indtast derefter cmd og vælg OK .
    • Windows 10: I menuen Start skal du indtaste cmd og vælge Enter -tasten.
  2. Vinduet MS-DOS Prompt eller Command Prompt åbnes. Indtast tracert yourdomain.tld, og vælg Enter -tasten.
  3. Microsoft Windows [Version 10.0.18363.1256]
    (c) 2019 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.

C: \ WINDOWS \ system \ tracert coolexample.com
  4. Når traceroute er færdig, skal du vælge alle ( Ctrl+A ) og kopiere ( Ctrl+C ).
  5. Indsæt ( Ctrl+V ) dette i et tekstdokument (f.eks. Notepad eller WordPad), så du kan henvise til det senere.