Krypteringsstyrke og hashalgoritme

Alle vores certifikater (SSL og kode-/driversignering) tilbyder:

Kryptering 256 bit
Hashalgoritme SHA-2

Hvis din webserver eller en besøgendes browser ikke understøtter 256-bit kryptering, går dit SSL-certifikat automatisk tilbage en mindre-bit kryptering.

Næste trin

Bemærkninger

1 Alle certifikater skal anvende SHA-2. Dog må SHA-1-kodesigneringscertifikater fortsat anvendes til at signere filer til brug på Windows Vista og tidligere versioner af Windows. Du kan finde flere oplysninger om Microsofts undtagelse for kodesignering i Microsofts artikel Windows Enforcement of Authenticode Code Signing and Timestamping.