Hjælp

GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kun at finde kontaktpersoner på hele listen

Har du tilføjet alle dine listesummer og fået et andet tal end dit antal for hele listen? Lær mere om de kontaktpersoner, der kun er på din Alle -liste og ikke på nogen liste, du har oprettet.

Når du administrerer dine GoDaddy -abonnenter, er det vigtigt at vide, at din Alle -liste altid er det samlede antal unikke kontaktpersoner i dine abonnenter. Listen Alle er din hovedliste - importerede kontaktpersoner placeres altid på listen, og kontaktpersoner på denne liste vil aldrig blive duplikeret .

Det er nyttigt at tænke på de andre lister, som du har oprettet i dit abonnenter område som mere som filtre eller linser eller forskellige måder at se på, at mester All listen.

Det er derfor, den Stillingen som er dine nøjagtige abonnenter i alt, kan være et andet nummer end summen af de samlede beløb i dine andre lister. Det er muligt at have kontaktpersoner på flere lister, som du har oprettet, uden at have duplikeret disse kontaktpersoner. Og det er muligt at have kontaktpersoner, som kun er på din Alle -liste og ikke på nogen liste, du har oprettet.

Hvordan ender jeg med kontaktpersoner, som ikke er på nogen liste, som jeg har oprettet?

Du kan ende med kontaktpersoner, som kun er på din Alle -liste, når du importerer , og når du sletter lister . Når du importerer, placeres kontaktpersoner altid på listen Alle - men hvis du ikke angiver en oprettet liste, der skal importeres til, vil de kun altid være på listen Alle .

Og når du sletter lister, ved hjælp af den lille papirkurv -knap ved siden af listenavnet, sletter du kun listen selv. Kontaktpersonerne slettes ikke i denne handling og forbliver i dine abonnenter på din Alle -liste.

Hvordan finder jeg de kontaktpersoner, der ikke er på nogen liste, jeg har oprettet?

Vi har en hurtig abonnentsøgning, der kan hjælpe dig med at finde netop disse Alle personer, som ikke er medlemmer af nogen anden liste i dine abonnenter. Sørg for, at du har valgt listen Alle , og skriv derefter følgende i søgefeltet, og tryk på enter:

not member_of: "*"

Hvad gør jeg med de kontaktpersoner, der ikke er på nogen liste?

Resultaterne af denne søgning er alle de personer, der kun er medlemmer af din Alle -liste og ikke medlem af nogen anden liste. Herfra kan du føje disse personer til en eksisterende eller ny liste eller eksportere dem til en CSV- eller XLS -fil, eller du kan slette dem . Markér bare afkrydsningsfeltet E -mail, og derefter det afkrydsningsfelt, der vises over det, der hedder Vælg ... personer , for at vælge hele resultatet af din 'ikke medlem' -søgning. GoDaddy Email Marketing fortæller dig, at alle personer fra din søgning er valgt, så du kan være sikker.

kryds GoDaddy Email Marketing subscribers list or search" width="290"/>

Tilføjelse af søgeresultater til en ny eller eksisterende liste

Du kan derefter bruge knappen Tilføj til ... til højre på siden for at føje disse personer til en eksisterende liste, eller oprette en ny, som de kan placeres i.

Eksport af søgeresultater

Eller du kan bruge knappen Eksportér i øverste højre hjørne til kun at eksportere dette søgeresultat til en fil. Du modtager en e -mail på din kontos e -mailadresse med et downloadlink til den eksporterede fil.

Sletning af søgeresultater

Eller du kan bruge den store papirkurv -knap i øverste højre hjørne til permanent at slette de valgte kontaktpersoner fra dine abonnenter.

Advarsel: Pas på! Sletning er en fuldstændig permanent handling. Der er ingen måde at gendanne eller fortryde slettede kontaktpersoner på. Når du har slettet kontaktpersonerne, er de væk, for godt. Det er en god ide at sørge for at eksportere eventuelle kontakter, som du vil slette - bare for at være sikker. Hvis du ender med at slette ved en fejl, kan du altid genindføre disse kontaktpersoner lige fra den pågældende eksport.

Når du har slettet kontaktpersoner, vil du se din Alle tæller reduceres, da du har fjernet kontaktpersoner fra dine abonnenter helt. Hvis du forsøger at få dine abonnenter under en vis sum, er det en god vej at gå for at sende.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.