Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kundenummer

Vi tildeler et kundenummer som en anden måde at bekræfte din identitet på, når du ringer til en GoDaddy -guide. Du behøver ikke dit kundenummer for at logge ind, og det er anderledes end din support -PIN -kode.

• Du kan finde dit kundenummer ved at logge ind på din konto og klikke på dit navn i øverste højre hjørne. Dit kundenummer vises under dit navn.
    Åbn menuen Konto, der viser dit kundenummer

Hvis du virkelig ledte efter din PIN -kode, skal du klikke på Vis under dit kundenummer.

Nu er du klar til at kontakte en GoDaddy -guide .