Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Lad os komme i gang! Konfigurer din Office 365 e-mailadresse

Følg den trinvise vejledning nedenfor for at konfigurere din Office 365-mailadresse så du kan sende og modtage e-mail.

Trin 1: Opret e-mailadresse

Du starter med at oprette dine Office 365-mailadresser

Trin 2: Tilføj e-mail til genoprettelse

En genoprettelses-mail er en metode til at nulstille din adgangskode hvis du ikke kan huske den.

Trin 3 Konfigurer på enheder

Næste trin er konfiguration på din telefon, din stationære computer eller begge dele.

Trin 4 Send en e-mail

Når din e-mail er konfigureret på din(e) enhed(er), er det tid til at sende din første e-mail.

Lad os komme i gang.