Læg min virksomhed op på Google

Vores Google My Business-oversigtstjeneste giver mulighed for at øge din virksomheds synlighed ved at vise åbningstider, telefonnummer og placering i Google Search- og Maps-resultater. Denne tjeneste tilbydes til Hjemmesideprogram Business Plus- og eCommerce-kunder i USA, Storbritannien og Nordirland, Australien og Canada (engelsk).

Bemærk: Se Er mit firma berettiget? for at få oplysninger om kvalificering til Google My Business.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Når Hjemmesideprogram åbnes, skal du se efter kortet Læg din virksomhed op på Google og klikke på Start.
    Klik på Læg din virksomhed op på Google
  3. Når du bliver spurgt, hvilken type virksomhed du har, skal du klikke på det felt, der bedst beskriver din virksomhed.
    Vælg virksomhedstype

Bemærk: Kun virksomheder med butiksfacader og lokale serviceområder er kvalificeret til Google-oversigter. Hvis din hjemmeside ikke er kvalificeret, får du mulighed for at optimere din hjemmesides nøgleord, så du får en bedre rangering i søgemaskineresultater.

4. Udfyld Google My Business-formularen, herunder hvilken forretningskategori der bedst beskriver din hjemmeside, og klik på Send.
    udfyld formular, klik på send
  5. Klik på Ring til [dit telefonnummer]-knappen for at få sendt en bekræftelseskode til din telefon.
    klik på Ring til
  6. Indtast den bekræftelseskode, du modtager på telefonen, og klik på Send.
  7. Hvis gennemgangsteamet vurderer, at din virksomhed er kvalificeret til offentliggørelse, modtager du en e-mail, der sendes til Google med henblik på udgivelse. Der vises også en meddelelse i form af et kort på din hjemmesides Dashboard. (Du skal nu se artiklen Næste trin nedenfor).
    klik på dashboard

Bemærk: Hvis gennemgangsteamet har brug for flere oplysninger, modtager du en e-mail, der beder dig om at opdatere dine oplysninger. Hvis teamet vurderer, at din virksomhed ikke er kvalificeret – kan du få vist en meddelelse angående dette ved at gå til Dashboard på din hjemmeside.