Læg min virksomhed op på Google

Google My Business tilbyder en måde at øge din virksomheds synlighed på ved at vise dine åbningstider, telefonnummer og placering i Google Search- og Maps -resultater. Ved at knytte dit site til Google My Business kan du administrere det og andre forbindelser til sociale medier fra én central placering, herunder oprettelse af et indlæg på sociale medier og import af anmeldelser .

Denne video er Lektion 8 i introduktionsserien til Grundlæggende markedsføring med GoDaddy .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Åbn dit websted.
    • For Website Builder: Rul ned til Website Builder og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
    • Til digital markedsføring: Rul ned til Online markedsføring og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
  3. Åbn dit hub til marketing på sociale medier.
    • For Website Builder: Fra dit dashboard vælger du Marketing > Social .
    • Til digital markedsføring: Fra dit dashboard vælger du Social .
  4. På Google My Business -kortet skal du vælge Opret forbindelse .
  5. Vælg Opret registrering, hvis du starter en ny (eller Tilknyt en liste, hvis du allerede har en Google My Business -registrering).
  6. Besvar anmodningerne om, hvordan du driver din virksomhed, din virksomhedskategori, telefonnummer, kontaktoplysninger osv.
  7. Bemærk: Se Er mit firma berettiget?for at se, om din virksomhed er kvalificeret til Google My Business. For at kunne vises på Google maps er du nødt til at betjene folk lokalt, f.eks. En fysisk butik, som folk kan besøge eller en ansigt til ansigt-tjeneste som f.eks. En fotograf eller en hundevandrer. Hvis dit website ikke er kvalificeret, bliver du bedt om at forbedre dit websites SEO i stedet.

8. Det tager et par dage for Google at bekræfte dine virksomhedsoplysninger. Når du er bekræftet, vender du tilbage til Marketing > Social åbner derefter Google My Business for at administrere dine åbningstider, oprette et indlæg og meget mere.

Bemærk: Vi tilbyder GoDaddy Social, hvor vores eksperter administrerer dit online liv, hvis du foretrækker at bruge din tid på andre ting.