GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Lær dit kontrolpanel at kende

Du vil altid først se dit GoDaddy Email Marketing-kontrolpanel, når du logger ind på din GoDaddy Email Marketing-konto. Dette er startstedet for alle de e-mailnyhedsbrevet, som du har oprettet i GoDaddy Email Marketing. Her finder vi adskillige gode værktøjer, som kan hjælpe dig med at administrere GoDaddy Email Marketing-indholdet effektivt. Hvis vi starter ovenfra, så har vi...

Dine kampagner

I kontrolpanelets store midtersektion kan du se et miniaturebillede og oversigt, som repræsenterer de enkelte nyhedsbreve. Hvis du klikker på det pågældende miniaturebillede, kan du se en forhåndsvisning af kampagnen, som den ser ud nu.

Statistikker for nyhedsbrev

Til højre for det pågældende miniaturebillede er en statistisk oversigt. Disse tal og cirkeldiagrammet viser de samlede overordnede statistikker for den pågældende kampagne, herunder hver gang, den blev sendt. Hvis du klikker på nogen af de målinger, så får du detaljerede overordnede forsendelsesstatistikker for den pågældende kampagne.

For at se statistiksiden for kun den seneste forsendelse skal du blot klikke på knappen Statistik under miniaturebilledet.

Du kan til hver en tid forny statistikkerne for enhver kampagne ved at klikke på den lille runde pileknap, ved siden af knappen Statistik, under kampagnens miniaturebillede. Visningen af statistikkerne er ikke til rådighed, mens GoDaddy Email Marketing fornyer disse statistikker.

Læs mere om dine e-mailstatistikker.

Kampagneværktøjer

Rediger: Du kan åbne denne kampagne til redigering ved at klikke på knappen Rediger under miniaturebilledet.

Send: Og du kan sende kampagnen, direkte fra kontrolpanelet, ved at klikke på knappen Send ved siden af kampagnen.

Planlæg: Klik på knappen med uret for at planlægge kampagnen til afsendelse på et tidspunkt i fremtiden. Den bliver rød, når du har planlagt kampagnen. For at redigere planlagte afsendelser skal du blot klikke på knappen Planlagte forsendelser nederst på højre sidepanel, under de små miniaturebilleder til højre.

Klon: Knappen med fåret vil "klone" en kampagne, og lave en nøjagtig kopi af den pågældende kampagne på dit kontrolpanel. GoDaddy Email Marketing tilføjer et forhøjet tal til kampagnens titel, så du ved, hvilken kopi er den klonede kopi. Du vil også se et lille ikon med et får øverst til højre på miniaturebilledets felt, så du ved, det er en kopi.

Del: Når du klikker på knappen Del , ser du en liste med sociale netværkssider og GoDaddy Email Marketing URL-adressen for den pågældende kampagne. Hvis du har aktiveret knapperne til deling på sociale medier i e-mailen, kan du klikke på én af disse for at dele nyhedsbrevet direkte med nogen i de netværk. (Husk: Knapperne til deling på sociale medier er anderledes end de sociale ikoner i e-mailens sidefod. Knapperne til deling på sociale medier skal være aktiverede VED AFSENDELSE for at funktionen med disse sociale muligheder kan fungere ordentligt). Du kan altid kopiere URL-adressen her og dele den hvor som helst du har lyst.

Slet: Hvis du vil slette kampagnen, skal du blot klikke på knappen med affaldsspanden, helt ovre til højre for kampagnefeltet.

Sidepanelet

Valg af nyhedsbreve

Hvis du klikker på en vilkårlig kampagne i dette sidepanel, så bliver det vist til venstre i sidens hovedområde. Kampagnerne bliver vist i den samme rækkefølge som de står opført i sidepanelet. Du vil også se dem føjet til en ny liste forneden, som viser dig, hvilke kampagner er valgt.

Lær mere om

.

Gennemsyn af ældre kampagner

Hvis du ser til højre på kontrolpanelet, kan du set et gråt panel med meget små miniaturebilleder og titler af alle dine kampagner. Det er en stor liste med alle de kampagner, som findes i din konto.

Sådan kan du se dem på andre sider, hvis du har mange kampagner. Ældre nyhedsbreve bliver måske ikke automatisk vist i den store liste ”Nylige” midt på siden. Du kan klikke på en specifik side for at gå til den, eller du kan gennemse siderne ved hjælp af de små pile.

Gruppering af nyhedsbreve i mapper

Hvis du vil konsolidere nogen af dine kampagner i en enkelt gruppe, kan du også gøre det her. Træk vilkårlige meget små miniaturebilleder med kampagner, til højre, oven på andre vilkårlige meget små miniaturebilleder og slip. Sådan! En gruppe.

GoDaddy giver dig mulighed for at navngive denne mappe, når du først opretter den. Du kan også redigere gruppens navn på et andet tidspunkt ved at klikke på blyantikonet ved siden af gruppenavnet.

Hvis du vil tilføje eller fjerne en kampagne fra denne gruppe, skal du blot trække en kampagne ud af mappen, og GoDaddy Email Marketing vil fjerne den. Hvis du kun har 2 e-mails i en mappe, og du trækker den ene ud, vil GoDaddy Email Marketing automatisk slette gruppen.

Ved siden af gruppen ser du et badge med to tal. De grå tal viser dig, hvor mange kampagner du har placeret i gruppen. Og hvis du har valgt nogen kampagner i gruppen, bliver tallet ændret for at indikere det.

Læs mere om gruppering af nyhedsbreve i mapper.

Søgning efter eksisterende e-mails

Du kan også bruge dette område til at søge gennem alle dine kampagner. Du skal blot skrive din forespørgsel i søgefeltet til højre – GoDaddy Email Marketing begynder automatisk at søge i dine nyhedsbreve, når du du indtaster tekst i dette felt. Dine søgeresultater bliver vist i det grå panel i en liste. Du kan klikke på miniaturebilledet for at fastgøre det i din store liste midt på kontrolpanelet.

Næste trin

• Nu da vi er nået til slutningen af vores lynkursus i dit GoDaddy Email Marketing kontrolpanel, må du hellere komme i gang med at e-maile!