Læs din cPanel-webmail

Efter tilføjelse af e-mailkonti kan du kontrollere dem med cPanelets indbyggede webmailklienter (Roundcube, Squirrel Mail og Horde Mail) ved at gå til en af følgende adresser:

• http://dit domænenavn/webmail
  • http://webmail.dit domænenavn

Når du er logget ind, skal du vælge hvilken webmailklient du vil benytte. Valget er bare hvad du foretrækker, men du kan gennemse deres forskelle i cPanels dokumentation Hvilket webmailprogram skal jeg vælge?

Hvis du har behov for at nulstille e-mailkontoens adgangskode, eller hvis du vil ændre den, skal du læse

.

Alle e-mailadresser i en cPanel-konto deler samme gruppe af 500 SMTP-relæer (udgående meddelelser) per time.