GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Lagring af en kampagne

Når du arbejder på en kampagne, skal du altid sørge for at gemme dine ændringer! Gem i god tid, og gem ofte!

Klik blot på Save (Gem) i øverste højre hjørne til venstre for din kampagnetitel.

Knappen Save (Gem)

Knappen Save (Gem) skifter, så den viser ordet Saving... (Gemmer...) i gråt, når du har klikket. Så ved du, at GoDaddy Email Marketing fungerer og gemmer alle dine vidunderlige ændringer! Knappen vises igen, når e-mailkampagnen er blevet gemt.

Det er vigtigt også at bemærke tidsstemplet i øverste højre hjørne på oprettelsessiden. Det er placeret ved siden af knappen Preview (Eksempel) og viser det nøjagtige tidspunkt og datoen, hvor kampagnen blev gemt.

Det sker ikke ofte, men hvis tidsstemplet ikke opdateres, når du klikker på knappen Save (Gem), skal du prøve igen. Hvis det stadig ikke opdateres, er der et problem med din forbindelse til serveren. Prøv at gemme så mange ændringer i redigeringsprogrammet, som du kan. Du kan prøve igen et par minutter senere, men når forbindelsen er blevet afbrudt, skal du muligvis genstarte siden for at oprette forbindelse igen, da du ellers mister dine ændringer.

Tilknyttede emner:

Eksempelvisning af en kampagne
Læs mere om oprettelsesfunktionen
Lokalisering af eksisterende e-mailkampagner