Lås mit domæne op til flytning

Inden du flytter dit domæne til en anden registrator, skal du låse det op. Domæner kan ikke flyttes til en anden registrator hvis der er gået 60 eller færre dage siden de blev registreret eller siden en tidligere flytning, eller hvis en kunden tilvalgte låsning i 60 dage efter flytning efter en ændring af registrant.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. På listen over domæner skal du finde kolonnen Lås.

Bemærk: Kan du ikke se en Lås-kolonne? Du skal muligvis redigere din kolonnevisning.

3. Skift ikonet fra Til til Fra og lås dit domæne op.
    Klik for at ændre status for låsning
  4. Kolonnen Lås opdateres og viser Fra når der er låst op for domænet.

Bemærk: Det tager ca. 1 time at udføre ændringerne.