Lav en video i GoDaddy Studio

Øg engagementet, og udvid din virksomhed online med en unik, personlig video. Øjeblikkelig video bruger automatisering og maskinindlæring til at gøre dine klip og billeder til en fængende video på få tryk.

Bemærk: Instant Video er i øjeblikket tilgængelig som en betaversion på GoDaddy Studio iOS -appen. Med din feedback vil vi blive ved med at forbedre den, så vi også kan bringe den til Android og internettet.

Opret et nyt videoprojekt

1. Log på din GoDaddy Studio iOS -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du påGoDaddy Studio opretter projektknap til iOS Opret for at starte et nyt projekt.
  3. Øverst på skærmen under Opret en øjeblikkelig video skal du trykke på det videolayout, du gerne vil starte med.
    image-GDSTUDIO-01-create video-iOS-dark

Tilføj medie

1. Tilføj videoklip eller fotos et ad gangen ved at vælge dem på din enhed, vores arkivbiblioteker eller din GoDaddy -hjemmeside. Det medie, du har valgt, vises nederst på skærmen.
    Tilføj videoklip eller fotos til din video
  2. (Valgfrit) Arranger dine medier i den rækkefølge, du ønsker, at de skal vises i din video. Hvis du vil flytte et klip eller billede, skal du trykke på og holde det nede og derefter trække det til en ny placering. For at slette et klip eller billede skal du trykke på X i dets øverste højre hjørne.
  3. (Valgfrit) For at forkorte et videoklip skal du trykke på det og derefter trække tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og slutpunktet (højre side) til de rammer, hvor klippet skal starte og slutte.
  4. Tryk påTryk på fluebenet for at anvende ændringer afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne for at kompilere den første version af din video.

Skift stil

Advarsel: Du kan ikke ændre musikken senere, så sørg for at være tilfreds med dit valg her!

Øjeblikkelig video analyserer dine medier og foreslår en videostil. Dette inkluderer en skrifttype, noget "tilslutning" -tekst for at få opmærksomhed i starten af din video, et sæt farver, noget musik og en overgangsstil.

1. For at ændre formatet skal du trykke på et andet.
    Skift musik og skrifttype på din video
  2. Hvis du vil vælge en anden kombination af tekst og musik i en stil, skal du trykke gentagne gange på stilen for at gå igennem indstillingerne. Du kan se og høre en forhåndsvisning af hver kombination.
  3. (Valgfrit) Du kan også vælge musik uafhængigt af formatet.
    • Tryk på navnet på den aktuelle musik i nederste højre hjørne.
      Tryk på den aktuelle musik for at ændre den
    • Tryk på Vælg musik , og tryk derefter på den musik, du vil tilføje. Du kan også justere lydstyrken her eller fjerne musikken helt.

Din video er nu klar til at blive eksporteret og udgivet, eller rediger den mere, hvis du vil.

(Valgfrit) Rediger din video

1. Du kan redigere din video på GoDaddy Studio -lærredet. Dette inkluderer:

Du kan redigere dit projekt på denne måde når som helst.

Gem og eksportér

1. Når du er klar til at offentliggøre din video, skal du trykke på i øverste højre hjørneUdgiv mit Link i Bio Eksportér .
  2. For at gemme din video på din enhed skal du trykke på Gem og derefter Gem som video (.MOV) .
    Gem din video på din enhed

Du kan nu dele din video på dine konti på sociale medier eller hvor som helst du vælger!