Hjemmesideprogram Hjælp

Lav kuponer

Lav rabatkuponer for at tilbyde kunder rabat. Kunder, der modtager rabatkuponer, kan anvende dem ved kassen.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside eller webshop, du vil ændre.
  3. Open the Coupons section of your store.
    • Website Builder: In the Dashboard menu, select Marketing then Coupons.
    • Online Store Premium: In the Dashboard menu, select Promote then Coupons.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny kupon.
  5. Felterne, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes. De andre felter er valgfri:
    • Kuponkode: Indtast din egen kode, eller vælg Få en kode for at danne og indsætte en tilfældig serie af tal og bogstaver. Du kan oprette op til 500 koder.
    • Type: Choose between discounting the total by a fixed amount, discounting the total by a percentage, or giving customers an option for free shipping.
  6. Vælg Gem, så viser siden Kuponer den nye kupon.
  7. Vælg blyantsikonet ved siden af en aktiv kupon for at ændre den eller papirkurvsikonet for at slette den.
    Skærmbillede, der viser ikonerne med blyanten (rediger) og papirkurven

Bemærk: Den forudkonfigurerede kupon til nye e-mailabonnenter har et begrænset antal redigerbare felter.