Lav kuponer

Lav rabatkuponer for at tilbyde kunder rabat. Kunder, der modtager rabatkuponer, kan anvende dem ved kassen.

Bemærk: Kuponer kan kun anvendes til produkter i din webshop og ikke til aftaler eller arrangementer.

Denne video er en del af instruktionsserien om Udvikling af din Websites + Marketing-handelssite.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside eller webshop, du vil ændre.
  3. I dashboard-menuen skal du vælge Marketing og derefter Kuponer.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny kupon.
  5. Felterne, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes. De andre felter er valgfri:
    • Kuponkode: Indtast din egen kode, eller vælg Få en kode for at danne og indsætte en tilfældig serie af tal og bogstaver. Du kan oprette op til 500 koder.
    • Type: Vælg mellem at give rabat på totalbeløbet i form af et fast beløb, en procentdel eller ved at tilbyde kunderne gratis levering.
    • Valg: Ændring af valg baseret på typen. Indstillingerne Rabat efter fast beløb eller Rabat efter procentdel kan begrænses til et produkt eller en kategori, samlet antal brug eller minimum ordretotal. Gratis forsendelse har mulighed for at begrænse samlet antal brug, kræve minimum ordretotal og indstille maksimum kuponværdi.
    • Kuponstart og -slut: Vælg for at begrænse en kupon mellem bestemte datoer, eller have ingen slutdato. Startdatoer begynder kl. 00:01 din lokaltid og slutter kl. 23:59 din lokaltid. Kontrollér din tidszone i dine erhvervsindstillinger.

Bemærk: Den forudkonfigurerede kupon til nye e-mailabonnenter har et begrænset antal redigerbare felter.

6. Vælg Gem, så viser siden Kuponer den nye kupon.
  7. Bemærk: Kunder kan kun indløse én kupon pr. ordre.

8. Vælg blyantsikonet ved siden af en aktiv kupon for at ændre den eller papirkurvsikonet for at slette den.
    Skærmbillede, der viser ikonerne med blyanten (rediger) og papirkurven