Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Efterlad e -mails på serveren, når du bruger en e -mailklient

Standardindstillingen for nogle e -mailklienter er at downloade dine meddelelser fra serveren til din computer. For at beholde en kopi af dine meddelelser på serveren skal du ændre dine indstillinger i din e -mailklient.

Bemærk: Hvis der bruges flere computere til at få adgang til den samme e -mailkonto, skal indstillingerne ændres på hver computer. Hvis flere brugere har adgang til den samme e -mailkonto, skal hver bruger også ændre denne indstilling.

Sådan ændres dine indstillinger for Apple Mail til Mac OS X

1. Åbn Apple Mail.
  2. Fra menuen Mail, vælg Indstillinger.
  3. Klik på Konti , og vælg din e -mailkonto.
  4. Gå til fanen Avanceret .
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern kopi fra server efter hentning af en meddelelse.
  6. Klik OK.

For at ændre dine indstillinger for Entourage

1. Åbn Entourage®.
  2. Fra menuen Funktioner skal du vælge Konti .
  3. Vælg din e -mailkonto.
  4. Gå til fanen Indstillinger .
  5. Under Serverindstillinger skal du vælge Efterlad en kopi af hver meddelelse på serveren .
  6. Klik OK.

Sådan ændres dine indstillinger for Eudora 6

1. Åbn Eudora.
  2. Fra menuen Funktioner skal du vælge Valg .
  3. Vælg Indgående post .
  4. Vælg Efterlad e -mail på serveren .
  5. Klik OK.

Sådan ændres dine indstillinger for Thunderbird og Netscape Mail

1. Åbn Thunderbird® eller Netscape Mail®.
  2. Vælg først Kontoindstillinger i menuen Værktøjer.
  3. Vælg Serverindstillinger under din e -mailkonto.
  4. Vælg Efterlad meddelelser på serveren .
  5. Klik OK.

Sådan ændres dine indstillinger for Opera Mail

1. Åbn Opera®.
  2. Fra menuen Funktioner skal du vælge Mail- og chatkonti .
  3. Vælg din e -mailkonto, og klik derefter på Rediger .
  4. Gå til fanen Indgående .
  5. Vælg Efterlad meddelelser på serveren .
  6. Klik OK.

Sådan ændres dine indstillinger til Windows (Vista) Mail

1. Åbn Windows (Vista) Mail®.
  2. Fra menuen Funktioner skal du vælge Konti .
  3. Vælg din e -mailkonto, og klik derefter på Egenskaber .
  4. Gå til fanen Avanceret , og vælg Efterlad en kopi af meddelelser på serveren .
  5. Klik på OK , og derefter på Luk .

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparts varemærker tilhører deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.