Legitimationsoplysninger for Administreret WordPress: sFTP, SSH og phpMyAdmin

Administreret WordPress er udviklet til at være brugervenlig, så det skulle ikke være nødvendigt at indtaste din kontos back-end. Men hvis du får brug for det, giver vi dig adgang til:

• sFTP til at administrere dine kontofiler
  • SSH til at administrere din konto via kommandolinjen — dette giver ikke rodadgang (kun tilgængelig for Business- eller Professional-konti)
  • phpMyAdmin til at administrere din kontos database

SSH-adgang er kun tilgængelig for Business og Professional Administrerede WordPress-planer.

Sådan finder du dine legitimationsoplysninger for sFTP, SSH og phpMyAdmin

1. Log ind på Gateway ved brug af dit GoDaddy-login.
  2. Under den WordPress hostingwebsite som du ønsker at bruge, klikker du på Indstillinger.
  3. Gå til fanen SSH & sFTP eller Database.
  4. Hvis du endnu ikke har aktiveret SSH, og gerne vil bruge den, vælger du Aktivér SSH.
  5. Klik på Skift adgangskode for at se den adgangskode, som skal bruges.

Du kan ikke ændre denne adgangskode.

6. Klik OK.

sFTP

Du kan bruge disse oplysninger til at etablere forbindelse til din konto ved brug af en FTP-klient fra en tredjepart, såsom FileZilla. Du kan få yderligere oplysninger i afsnittet Oprettelse af forbindelse til din hostingkonto med FileZillaOpret forbindelse til din hosting-konto med FileZilla (FTP).

Vi anbefaler, at du bruger din hostingkontos IP-adresse (flere oplysninger) som host i din FTP-klient.

Når du etablerer forbindelse, vil visse FTP-klienter placere dig i roden på serveren. Derfra indtaster du startmappen og får derefter adgang til dit brugernavns mappe.

Din websites filer findes i html-mappen.

Administreret WordPress etablerer forbindelse ved brug af sFTP via port 22. Du kan ikke bruge ikke-sFTP (dvs. FTP) forbindelser.

SSH

Du kan bruge disse oplysninger til at etablere forbindelse til din konto via SSH ved brug af en applikation såsom PuTTy (Windows) eller OpenSSH (Mac/Linux).

Administreret WordPress-kunder har ikke adgang til deres konti på rodniveau.

phpMinAdminstrator

Hvis du vil logge ind på phpMyAdmin, klikker du på phpMyAdmin- URL'en, og logger derefter ind ved brug af de givne legitimationsoplysninger.