Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Begrænsninger for redigering af filer

Hackere elsker at udnytte og ødelægge WordPress -sites, hvilket gør sikkerhed til en prioritet for alle, der bruger WordPress. For at hjælpe med at gøre Administreret WordPress-konti så hacksikre som muligt pålægger vi strenge, sikkerhedsorienterede begrænsninger for, hvilke filer der kan redigeres.

Denne funktion betyder, at du kun kan redigere følgende filer på Administreret WordPress -konti:

• Files within the folder /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Du kan også redigere mapper eller filer, du selv uploader, såsom en.user.ini fil.