Link foto til en webside

Fotos i afsnittet Indhold eller Om på din hjemmeside kan linkes til en hvilken som helst side på din hjemmeside eller en anden hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på et hvilket som helst foto i afsnittet Om eller Indhold på din hjemmeside.
    klikke på foto for at linke
  4. Nederst i panelet Indhold skal du klikke på menuen Link og vælge en side på din hjemmeside – eller en side på En anden hjemmeside.
    vælge en side
  5. Hvis du vælger En anden hjemmeside, skal du indtaste webadressen i feltet Hjemmeside-URL.
    indtaste webadresse
  6. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  7. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).