Link foto til en webside

Fotos i afsnittet Indhold eller Om på din hjemmeside kan linkes til en hvilken som helst side på din hjemmeside eller en anden hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Redigér site.
  3. Klik på et hvilket som helst foto i afsnittet Om eller Indhold på din website.
    klik på billedet for at linke
  4. Tæt på bunden af panelet Indhold skal du klikke på menuen Link og vælge en side på din hjemmeside - eller en side på En anden hjemmeside .
    vælg en side
  5. Hvis du vælger En anden hjemmeside , skal du indtaste webadressen i feltet Website -URL .
    indtast webadresse
  6. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  7. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv site eller Udgiv.