Link tekst

Hyperlinks kan gøre dit site mere brugervenligt. Denne video og anvisningerne nedenunder beskriver, hvordan tekst på dit website kan ændres til 3 forskellige typer links.

Du kan føje links til din tekst for at åbne en webside eller udfylde feltet "Til:" i en ny e-mail.

1. Log ind på din konto til Hjemmesideprogram.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Klik på sidemenuen for at vælge en side, der indeholder tekst, du vil linke til.
    Klik på sidemenuen for at vælge en side.
  4. Dobbeltklik i tekstboksen, der indeholder den tekst, du vil linke til.
  5. Vælg de ord, der skal linkes til, og klik på teksteditorens kædelinkknap.
    Klik på kædeikonet for at linke den valgte tekst.
  6. I vinduet Link klikker du på menuen Destination for at vælge en side på dit website eller indtaster en ekstern webadresse i feltet Link (URL).
    . Brug vinduet Link til at vælge en destination for dit tekst-link

Bemærk! Hvis du vil linke tekst til en e-mailadresse, skal du indtaste e-mailadressen i feltet Link (URL) i dette format: mailto:cool@coolexample.com. (Feltet vil forblive pink, indtil du indtaster hele URL-adressen). Når kunderne klikker på linket på dit website, åbner deres standard-e-mailprogram en tom e-mail til den pågældende adresse.
    Angiv en e-mailadresse, der skal linkes til.

7. Vælg Åbn link i et nyt vindue, hvis du ikke ønsker, at brugerens webbrowser skal lukke dit website.
  8. Klik på Indsæt for at anvende linket og luk vinduet Link.
  9. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.