Definitioner af Linux -tilladelser

Der er to typer generelle tilladelser og tre typer avancerede tilladelser, som du kan angive for Linux -delte hostingmapper. Avancerede tilladelser kan indstilles for både biblioteksbrugere (besøgende på hjemmesiden) og ejere (hjemmesideadministratorer).

Generelle tilladelser

• Synlig på internettet: Tillader brugere at gennemse filer og biblioteker via en webbrowser.
  • Eksekverbar: Tillader udførelse af scripts.

Avancerede tilladelser

• Læs: Tillader anonym visning af biblioteksindhold via en webbrowser. Hvis læsetilladelser ikke gives, skal der gives FTP -legitimationsoplysninger for at se bibliotekets indhold.
  • Skriv: Tillader anonym ændring af biblioteksindholdet.
  • Udfør: Tillader udførelse af scripts.