Hjælp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjælp

Log af alle enheder

Når du arbejder på at sikre en kompromitteret Microsoft 365-konto, skal du logge af alle sessioner og enheder.

  1. Log på Min konto.
  2. Under dit profilnavn vælger du Log af overalt.
    Under profilnavn og e-mailadresse, knappen log af overalt
  3. Vælg OK for at bekræfte, at du vil logge af alle sessioner og enheder.
    Bekræft, at du vil logge af alle sessioner
  4. Under Vælg en konto skal du vælge din konto for at logge af. Derefter går du til din loginside.
    Vælg en konto

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.