Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Log ind på min Gen 4 -server med Plesk

Du kan logge direkte på Plesk ved hjælp af brugernavnet og adgangskoden til din 4. generations VPS eller dedikerede server. Dette er en sikker måde at give andre adgang til serveren uden at give dem adgangskoden til din GoDaddy -konto. Du behøver ikke at have administratoradgang aktiveret for at logge ind på denne måde.

1. Åbn en webbrowser, og indtast følgende URL: https://[IP-adressen på din server]:8443.
  2. Indtast admin i Brugernavn.
  3. Indtast adgangskoden til din hostingkonto, og klik derefter på Log ind.