Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Log ind på min GoDaddy -konto med en sikkerhedsnøgle

Når du har konfigureret en hardwaresikkerhedsnøgle, der skal bruges med totrinsbekræftelse (2SV), kan du her logge ind på din konto med den pågældende nøgle.

1. Log ind på din GoDaddy -konto. Vi beder dig om at oprette forbindelse til din sikkerhedsnøgle.
  2. Tilslut din sikkerhedsnøgle til din enhed, og tryk på dens knap. Vi bekræfter din nøgle og logger dig ind på din konto.

Hvad hvis jeg konfigurerer min hardwaresikkerhedsnøgle ... men jeg har den ikke med mig?

Hvis det er tilfældet, er der ingen bekymringer! Vi bruger i stedet din backupmetode.

1. Log ind på din GoDaddy -konto. Når du bliver bedt om at tilslutte din sikkerhedsnøgle, skal du vælge Jeg kan ikke få adgang til min sikkerhedsnøgle .
  2. Vælg din godkenderapp fra listen.
  3. Indtast den 6-cifrede kode fra din app, og vælg Bekræft . Vi bekræfter koden og logger dig ind på din konto.