Log ind på phpMyAdmin på min Linux -hostingkonto

Sådan logger du på phpMyAdmin for at administrere dine MySQL -databaser. Du kan ændre databaseværdier, køre forespørgsler og oprette, se eller ændre din databasestruktur. Sørg for at sikkerhedskopiere din database, før du redigerer den.

Bemærk: Programmer som WordPress og Joomla giver deres egen grænseflade til at modificere de fleste aspekter af en database. Hvis du bruger et af disse programmer, behøver du sandsynligvis ikke bruge phpMyAdmin til at administrere databasen, medmindre du specifikt bliver bedt om det.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. Vælg phpMyAdmin i det øverste venstre hjørne af kontoens kontrolpanel.
    vælg phpmyadmin

PhpMyAdmin -hjemmesiden for din konto vises.
    phpmyadmin -hjemmeside