Log ind på phpMyAdmin i Windows Hosting

Du kan bruge phpMyAdmin til at udføre databaseadministrationsopgaver som f.eks. Ændring af værdier eller kørende forespørgsler. Sådan kommer du dertil på din Windows -hostingkonto.

Bemærk: Programmer som WordPress® og Joomla® giver deres egen grænseflade til at arbejde med databaser. Hvis du bruger et af disse programmer, behøver du sandsynligvis ikke bruge phpMyAdmin til at administrere databasen, medmindre det specifikt bliver bedt om det. Sikkerhedskopier altid din database, før du redigerer den.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil administrere.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. På venstre side af Plesk skal du vælge Databaser .
  5. For det domæne, du vil administrere, skal du vælge phpMyAdmin .

Flere oplysninger

• Du kan få flere oplysninger om at arbejde med phpMyAdmin på phpmyadmin.net .