Webdesigntjeneste Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Log ind på WordPress Design

For at se eller ændre dit WordPress -site skal du først logge på det.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg WordPress -design .
  3. Vælg Administrer ud for det website, du vil have adgang til.

Bemærk: Du kan også logge ind på dit WordPress-site på: http: // "dit WordPress-domænenavn"/wp-admin. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du bruge denne WordPress -side til at nulstille den.