Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Log på din Administreret WordPress -konto

For at bruge WordPress skal du logge på WordPress -dashboardet. Sådan kommer du dertil:

Fra siden Produkter

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den hjemmeside, du vil logge på, skal du vælge WP Admin framenuikon menuen.

wp-admin i menuen med valgmuligheder for website

Flere oplysninger

• Hvis du vil logge på WordPress -dashboardet, uanset hvordan eller hvor du konfigurerer dit WordPress -site, skal du læse Log ind på WordPress.