Hjælp

GoDaddy-hjælp

Log ind på cPanel delt hosting

Når du logger ind på cPanel,kan du blandt andet administrere din hostingkonto og overføre filer, oprette e-mailkonti.

  1. Gå til http://dit domænenavn/cpanel
  2. Indtast følgende og klik derefter på Log ind:
    Felt Hvad der skal angives...
    Brugernavn Dit primære FTP-brugernavn
    Adgangskode Din primære FTP-brugers adgangskode

Du kan bruge denne metode til at give andre adgang til din hostingkonto, uden at give dem adgang til din kundekonto.

Du kan også bruge cPanel via din GoDaddy kundekonto.

Adgang til cPanel vis delt hosting

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.

Det var det! Nu er du i cPanel.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.