Log ind på min administratorkonto, og administrer e-mailkonti

Som administrator kan du opsætte og administrere Workspace e-mailkonti til personalet i din organisation i selve Workspace Control Center.

Se, hvordan du logger ind på din egen e-mailkonto (ikke som administrator), i log ind på min e-mailkonto.

1. Gå til Workspace Control Center.
  2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på Log ind.
    Klik på Log ind