Log ind på min e-mailkonto

Denne artikel er kun relevant for Workspace Email. Klik her for at se en vejledning til Office 365.

Følg nedenstående trin for at logge ind på din Workspace Email-konto.

1. Gå til din Workspace Webmail-konto.
  2. Bemærk: Du kan også navigere til email.ditdomæne.tld for at få adgang til din Workspace Webmail-konto (f.eks. email.sejteksempel.com)

Tip: Bogmærk loginsiden til din e-mail for at gøre det nemmere at finde den fremover.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
  4. Klik på Log ind.
    Klik på Log ind.