Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Log ind på min GoDaddy -konto med en sikkerhedsnøgle

Når du har konfigureret en hardwaresikkerhedsnøgle, der skal bruges med totrinsbekræftelse (2SV), kan du her logge ind på din konto med den pågældende nøgle.

1. Log ind på din GoDaddy -konto. Vi beder dig om at oprette forbindelse til din sikkerhedsnøgle.
  2. Tilslut din sikkerhedsnøgle til din enhed, og tryk på dens knap. Vi bekræfter din nøgle og logger dig ind på din konto.

Hvad hvis jeg konfigurerer min hardwaresikkerhedsnøgle ... men jeg har den ikke med mig?

Hvis det er tilfældet, er der ingen bekymringer! Vi bruger i stedet din backupmetode.

1. Log ind på din GoDaddy -konto. Når du bliver bedt om at tilslutte din sikkerhedsnøgle, skal du klikke på Jeg kan ikke få adgang til min sikkerhedsnøgle .
  2. Vælg din godkendelsesapp fra listen.
  3. I feltet Bekræftelseskode skal du indtaste den 6-cifrede kode fra din app og klikke på Bekræft . Vi bekræfter koden og logger dig ind på din konto.

Relaterede trin

Flere oplysninger

Agenter: Du kan se alle tips til fejlfinding i forbindelse med 2SV i Foretag fejlfinding: Totrinsbekræftelse