Log ind på WordPress

Du skal logge ind på WordPress for at anvende WordPress Dashboard. Uanset hvordan og hvor du konfigurerer WordPress, skal du benytte den samme webadresse til af logge ind:

http://[Dit WordPress-domæne]/wp-admin

Indtast det brugernavn og den adgangskode du har oprettet og klik på Log ind. Dette vil åbne dit WordPress Dashboard.

Næste trin

Hvis du ikke kan huske dine loginoplysninger, kan du nulstille din WordPress-adgangskode.