Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Log ind på WordPress Design

For at se eller ændre dit WordPress -site skal du først logge på det.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg WordPress -design .
  3. Vælg Administrer ud for det website, du vil have adgang til.

Bemærk: Du kan også logge ind på dit WordPress-site på: http: // "dit WordPress-domænenavn"/wp-admin. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du bruge denne WordPress -side til at nulstille den.