Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Log på Avanceret e -mailsikkerhed

Log på Avanceret e -mailsikkerhed (et partnerskab med Proofpoint) for at administrere din konto, inklusive dine krypteringsfiltre og meddelelser i karantæne.

1. Åbn Avanceret e -mail -sikkerhed.
  2. Vælg Microsoft 365 konto og log ind på din konto.
    Vælg knappen Microsoft 365

Bemærk: Din adgangskode til avanceret e -mail -sikkerhed kan afvige fra din Microsoft 365 -adgangskode. Hvis du ikke kan logge på, skal du nulstille din adgangskode .