Fjerde generations VPS og dedikerede servere Hjælp

Log på din 4. generations Windows-server med Plesk

Du kan logge direkte på Plesk med brugernavnet og adgangskoden til din 4. generations Windows-server. Dette er en sikker måde at give andre adgang til serveren på uden at give dem adgangskoden til din GoDaddy-konto.

Bemærk: På denne måde behøver du ikke have administratoradgang slået til for at logge ind.

1. Åbn en webbrowser, og indtast følgende URL: https://[IP-adressen på din server]:8443.
  2. Indtast admin i Brugernavn.
  3. Indtast adgangskoden til din hostingkonto, og klik derefter på Log ind.

Næste trin

Flere oplysninger

• Sådan finder du IP-adressen på din 4. generations Windows-server.
  • Du kan bruge Fjernskrivebord til at oprette forbindelse til din 4. generations Windows-server.