Log på mit E-mail og Office-dashboard

Log på dit E-mail og Office-dashboard og gå direkte til kontoindstillinger på din e-mailkonto.

Fremgangsmåden varierer alt efter din kontotype. E-mailkontoejere og e-mailbrugere skal bruge forskellige oplysninger, når de logger på (e-mailbrugere omfatter administratorer udpeget af e-mailkontoejeren).

E-mailkontoejere

1. Gå til dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Indtast dit brugernavn (eller kundenummer) og din adgangskode til GoDaddy.
  3. Vælg Log på.

Som kontoejer hos GoDaddy kan du også få adgang til dit E-mail og Office-dashboard fra siden Mine produkter , når du er logget på.

E-mailbrugere

1. Gå til dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode.
  3. Vælg Log på.